Tylnie szyby-zamykanie
Tylnie szyby-zamykanie
Witam ,mam pytanie czy u was tylnie szyby zamykaja sie tak jak przednie i szyberdach po zamknieciu auta z pilota w kluczyku??? Bo u mnie tylko zamyka sie szyber i przednia a tylnie pozostają otwarte i musze je zamykac przelłącznikami przy lewarku. Pozdrawiam
RED DEVIL
Re: Tylnie szyby-zamykanie
Też tak mam i trochę mnie to drażni.
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Tak poprostu jest.
A macie tak że przednie i szyber się zamykają z kluczyka? Ale jak to działa?Wolvi pisze:Witam ,mam pytanie czy u was tylnie szyby zamykaja sie tak jak przednie i szyberdach po zamknieciu auta z pilota w kluczyku??? Bo u mnie tylko zamyka sie szyber i przednia a tylnie pozostają otwarte i musze je zamykac przelłącznikami przy lewarku. Pozdrawiam
Czy zawsze zamknięcie auta zamyka szyber i okna czy trzeba coś nacisnąć dodatkowo? Bo jeśli to drugie to jest to bardzo przydatne, ja tego nie mam poproszę BMW żeby mi przy nast. przeglądzie wrzucili.
Musisz przytrzymać przycisk od zamykania aż do zamknięcia szyb i dachu.Keepsake pisze: A macie tak że przdnie i szyber się zamykają z kluczyka? Ale jak to działa?
Czy zawsze zamknięcie auta zamyka szyber i okna czy trzeba coś nacisnąć dodatkowo? Bo jeśli to drugie to jest to bardzo przydatne, ja tego nie mam poproszę BMW żeby mi przy nast. przeglądzie wrzucili.
Thx panowie za odpowiedz , denerwująca sparwa ze sie nie zamykają po kluczyku ale przynajmniej wiem ze to prawidłowe objawy elektryki 

RED DEVIL
Mi się domykają wszystkie szyby (szyberdachu nie mam) jak normalnie zamykam auto czyli 1 kliknięciem. Ale pewnie to zasługa alarmu jaki zamontowałem.
U mnie to samo ,wszystkie sie otwieraja i zamykajątoM3k pisze:Mi się domykają wszystkie szyby

Profesjonalny Serwis Samochodowy oraz Pomoc Drogowa www.MatCars.pl
-
W autach z USA prawdopodobnie się nie domykają.
Jak przeprogramowywał mi znajomy licznik na km, radio, kierunki to i funkcję domykania wgrał. Teraz wszystko się domyka. Wystarczy dłużej przytrzymać wciśniety kluczyk.
Jak przeprogramowywał mi znajomy licznik na km, radio, kierunki to i funkcję domykania wgrał. Teraz wszystko się domyka. Wystarczy dłużej przytrzymać wciśniety kluczyk.
Domykająrobert2309 pisze:W autach z USA prawdopodobnie się nie domykają.

Profesjonalny Serwis Samochodowy oraz Pomoc Drogowa www.MatCars.pl
robert2309 pisze: Jak przeprogramowywał mi znajomy licznik na km, radio, kierunki to i funkcję domykania wgrał. Teraz wszystko się domyka. Wystarczy dłużej przytrzymać wciśniety kluczyk.
Mógłbyś kolego podrzucic ten programik ?? Chętnie bym go sobie wgrał, głównie chodzi mi o domykanie tylnich bo juz kolejny raz zostawiłem otwarte

Mam tez do wszystkich pytanie czy musicie trzymac przycisk zamykania tylnich szyb zeby sie zamknęły?? U mnie sytuacja wygląda następująco.
Jak do otwarcia to nie musze trzymac,raz dotknę i sie otwieraja ale juz zeby zamknąc to musze cały czas trzymac

RED DEVIL
W kazdej tak jest, bo tylne szybki nie maja "bezpiecznika" przy zamykaniu.Wolvi pisze:Mam tez do wszystkich pytanie czy musicie trzymac przycisk zamykania tylnich szyb zeby sie zamknęły?? U mnie sytuacja wygląda następująco.
Jak do otwarcia to nie musze trzymac,raz dotknę i sie otwieraja ale juz zeby zamknąc to musze cały czas trzymac wiec jak to jest?? Pozdrawiam
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
ja tez tak mammateush pisze:Wolvi napisał/a:
Mam tez do wszystkich pytanie czy musicie trzymac przycisk zamykania tylnich szyb zeby sie zamknęły?? U mnie sytuacja wygląda następująco.
Jak do otwarcia to nie musze trzymac,raz dotknę i sie otwieraja ale juz zeby zamknąc to musze cały czas trzymac wiec jak to jest?? Pozdrawiam
Thx za odpowiedzi
wiec popzostaje jedynie wbic sobie do głowy nie tylko włacz światła (bo wyłączenie sygnalizuje dzwięk)
ale rowniez zamknij wszystkie szyby baranie
(oczywiscie mówie o sobie) hehehe

RED DEVIL